В първия ден на пролетта „Сердика Център” представи новите тенденции на топлия сезон с концептуално модно ревю в бяло и жълто. Модни експерти,  журналисти и представители на шоу бизнеса се събраха под стъкления покрив на „Сердика център”, за да се информират за новите модните линии на пролет-лято 2012 г.

Бяло и жълто са цветовете на идващата пролет! Жълтото е най-актуалният цвят за сезона, освен че е цветът на „Сердика Център”. Цялата кампания за пролет-лято на центъра е решена в свежия слънчев цвят. Моделите също следваха цветовата концепция и гримът им беше в жълто - жълто червило и силно подчертани вежди.
Девет от най-популярните модни брандове, чиито магазини се намират в „Сердика Център”, представиха колекциите си, като голяма част от марките са за първи път в България и могат да бъдат открити само в този търговски център.
РутВпечатляващият декор на ревюто е изработен по изцяло нова технология от еко материали за постигане на цялостния ефект - абстрактен проект от хартиени хармоники, които образуват различни форми помежду си. Всичко това, поднесено на фона на изпълнената на живо музика от Рут Колева.