Коледното пазаруване понякога се превръща в безкраен кръг на обикаляне, чудене и задаване на въпроса: „Това ли да купя или това?“. Точно затова сме ти приготвили 8 идеи за подаръци, с които да зарадваш близките си тази Коледа.

ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ ЖЕНИ

  • Бижута

Гривна, пръстен или колие? Няма значение. Бижутата винаги са правилният избор, когато търсиш подарък за жена. А тези на Pandora са стилни, нежни, сияят силно и определено привличат вниманието. Ще откриеш много елегантни предложения в магазина на Pandora в Sofia Ring Mall (ниво 2).

  • Книга със здравословни рецепти

Здравословният начин на живот става все по-популярен: от ежедневните тренировки до вкусното ястие в чинията. Точно затова готварските книги отново се връщат на мода. „Моята кухня“ от Силвена Роу е страхотен подарък за всяка жена с натоварено ежедневие. Ще откриеш тази и още много книги в Orange Center (ниво 2) в Sofia Ring Mall.

 

  • Комплект за колекционери

Независимо дали човекът, на когото искаш да направиш подарък, харесва „Хари Потър”, „Властелинът на пръстените” или друга класика, най-добрият избор е комплект за колекционери. Можеш да купиш вече готов или пък да го направиш сам, за да бъде жестът още по-специален. А още по-хубавото е, че този подарък е подходящ не само за жени, а и за мъже. И то от всяка възраст. ;) Ще откриеш разнообразие от магически подаръци в Orange Center (ниво 2), Sofia Ring Mall.

  • Неповторимо преживяване

А ако за нея подаръкът е повече от материална вещ, заложи на подарък-преживяване. А ето и едно необикновено предложение от нас: вечер с изкуство и вино. Или по-точно – вечер в DaliVino Pop-Up галерията в Sofia Ring Mall.

 ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ МЪЖЕ

  •  Комплект от вратовръзка, ръкавели и кърпичка

Ако мъжът, на когото търсите подарък, облича по-елегантни дрехи или просто комбинира тоалетите си с вратовръзка, то този комплект е най-подходящият избор. Разбира се, за да можете да вземете най-подходящия подарък, е хубаво да знаете кой цвят харесва. А най-голямото разнообразие от цветове и дизайни ще откриете в Andrews (ниво 2), Sofia Ring Mall.

  • Бутилка ароматно вино

Истинските ценители на виното имат нужда от едно нещо – още вино. Точно с това можеш да ощастлвиш мъжа, на когото все още търсиш подарък. Бутилка хубаво италианско вино звучи страхотно, нали? Ще откриеш огромен избор от вина от цял свят в pop-up магазина на Seewines (ниво 0) в Sofia Ring Mall.

  • Настолна игра

Точно те носят чара на дългите вечери, прекарани с приятели – без телефони и с искрен смях. Когато подаряваш настолна игра, подаряваш щастие. В Pulsar (ниво 2) в Sofia Ring Mall ще откриеш играта „Горда България“, както и много други оригинални предложения.

  • Тример за оформяне на брада

Машинката за подстригване и оформяне на брада е един от най-подходящите подаръци за всеки мъж. Независимо дали той е с дълга брада или с леко набола – този тример ще му помага в ежедневието. А и ще се сеща за теб всеки път, когато го използва. ;) Ще откриеш разнообразни предложения в Техномаркет (ниво 0) в Sofia Ring Mall.

БОНУС

Sofia Ring Mall организира giveaway игра, в която можеш да спечелиш един от три ваучера на стойност 200 лв. За да бъдат празниците още по-вълшебни.

Как да се включиш?

  • Снимай видео с твой танц пред снежния човек в Sofia Ring Mall.
  • Качи го в TikTok със #snowmandance и #SofiaRingMall.

Това е. Желаем ти успех!

Можеш да се включиш до 31 декември. Пълните правила виж тук.

Надяваме се да сме ти помогнали с избора на необикновен подарък за твой любим човек. Пожелаваме на теб и на всички твои близки едни наистина магически празници. И те очакваме в Sofia Ring Mall, където ще откриеш невероятни предложения за подаръци и ще играеш за още по-невероятни награди.

Подбор и фотографии: @mariamonny