.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Торти от пелени, букети от чорапи и специален розов лейди октопод

LadyZone.bg | преди 6 години
подаръци
Снимки: Таня Спасова, pampipam.com
Ръчно изработени подаръци под формата на торти от пелени, букети от бебешки чорапки, близалки от меки кърпички и още много цветни и практични подаръци

Ако се чудите какво да подарите на предстояща погача на бебе или как да зарадвате новите родители с нещо приложимо и запомнящо се - www.pampipam.com е правилното място. Таня Спасова е създател на всички цветни, ръчно изработени подаръци за бебета в този сайт.

тортаИдеите й за изработване на торти от пелени, букети от бебешки чорапки и други фигури се ражда, след като самата тя става майка. Всъщност, много преди това обичала да правя всякакви красиви и даряващи усмивка неща. Започнала лека по лека да претворява своите цветни идеи в красиви и стилни подаръци за най-малките.

подаръкПри изработването на текстилните фигури, използвани най-често за декориране на тортите от памперси, могат да се използват различни бебешки артикули - малки бебешки хавлиени кърпички, бебешки чорапки и лигавници.

близалкиЗа да ни покаже, че може ли да се поръча и направи и различна фигура от показаните в сайта, Таня Спасова направи специално за LadyZone.bg един симпатичен лейди октопод.

Необходимости:

Материали


- една малка бебешка кърпичка
- чифт бебешки чорапи за пълнеж
- безцветни ластичета за оформяне на пипалата
- чифт декоративни очи
- цветна тел за моделиране на пипалата в желаната посока
- лепило за прикрепяне на очите

Започваме в навиването на чорапчетата от вън на вътре.

чорапиСлед като навием чорапчетата, ги поставяме едно срещу друго в средата на кърпичката.

сръчноЗахващаме кърпичката в основата (точно под чорапчетата) с ластик и поставяме съответната дължина тел в един от четирите дълги края.

кърпахавлийкаСлед това стегнато навиваме съответния край на кърпичката около телта и закрепваме с помощта на ластичетата. Така вече едно от пипалата на нашата лейди октопод е готово и може да бъде моделирано в желаната от вас форма.

октоподПовтаряме действието и с останалите три ъгъла на кърпичката.

Сега идва и моментът да вдъхнем живот на нашата лейди, като с помощта на малко лепило закрепим очите към главата.

И "Voila!".... ето я и нея в целия си блясък!

октопод


 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?