Изработка на великденски яйца, рисуване с водни бои за деца, рисуване на тъкани, карвинг и фотография на храни, хип хоп, sin style и swing танци, куклен театър, плетене, поезия, документално кино и много други. Всичко гореизброено не е само какво могат да правят жените в изкуството, но това, което ще може да направи всяка една от вас.

танци

Кога, къде, защо?

След като беше награден за „Най-добро събитие за 2011 година” в световен мащаб от организацията „WomenArts”(Сан Франсиско), фестивалът „SWAN” (Support Women in Arts Now) ще се проведе за втори път в България. Изданието тази година е посветено на уъркшопи, като в програмата има рисуване, танци, фотография, кукли, плетене и кино. Изкуството ще бъде съживено в три нестандартни места – American Corner , хотел Les Fleurs,  City Center Sofia,. Фестивалът ще се проведе в пет поредни дни от 4-ти до 8-ми април.

Кой може да се включи?

Всеки, който харесва изкуството, всеки който иска да научи нещо ново, всеки който иска да стане част от магията на това да създадеш нещо сам, или всеки който просто иска да се забавлява. Възрастови ограничения няма - най-малкият записан участник е на 4 години, а най – възрастният на 55 год.

рисуване
Цялата програма на фестивала, както и пълна информация за събитията може да намерите на www.swanfestivalbg.com. Точно това е и мястото, на което можете да се запишете напълно безплатно. Партньори на фестивала са  WomenArts, Американското посолство и Столична Община.
Всеки има талант, намери своя и ела да се забавляваме заедно.