Мили мишуенца,

Как са междучаршафните отношения напоследък? Мачкате ли сатена със страст или само гo гладите с парна ютия? Или пък още не сте намерили подходящия човек, с когото да правите див и страстен секс? Все колкото и да се стараете, колкото и пъти да го пращате в рая с френска любов, сексът не е занимание самотно. За него са нужни двама. Ако все още сте в търсене на Мистър Единствен на Сърцето и Най-Добър Любовник, днес ще ви издам една тайна. С нея любовният ви живот ще стане песен, дори и да пеете фалшиво.

А именно – как да познаете добрия любовник. И за да е още по-интересно, ще ви пошушна, че изобщо не е нужно да стигате до чаршафите. Така де – защо да си губите времето, като може да разберете предварително що за любовник е той. За целта са ви нужни само лист и химикалка.

Накарайте го да напише дума, в която има буквичката Р

Това е една от буквите, които издават най-много за характера на човека. Другите са д (като дупе), у (като убавица си ми ти), б (като бегом в леглото), в (като воайор), ц (като целуни ме). Разбира се, в техния ръкописен вариант.

И за да не си мислите, че ще ви говоря някакви врели-некипели, ще призова цялото графологично воинство на своя страна. Според тях (графолозите имам предвид) какъв любовник ще бъде мъжът – брутално доминиращ или нежен романтик, може да разберете именно от начина, по който изписва буквата р.

За да съм максимално точна (и малко гадничка), помолих мои приятелчета – г-н Е, г-н Д, г-н Н и г-н И, да напишат думата ТРАКТОР. Цели две р-та. Хитро, нали?! И ето какви любовници се оказва, че са те. Разбирам го, без дори да съм била и на метър от леглото с тях.

Г-н Е – първично-животинският



Г-н Е има сравнително едър почерк. Изписва буквата Р с дълги ченгелчета и заоблени тумбачета.
Най-информативното в буквата р е именно дължината на чертичката. Колкото повече долната част на буквата прилича на острие, толкова по-малко мъжът е склонен на разговори в леглото. И обратното – колкото по-късо е ченгелчето на буквата, толкова по-нерешителен е и предпочита приказките пред действията. Мъжете, които пишат буквата р с чертичка, която напомня повече на меч (кинжал, нож), често прибягват до сила за решаване на проблемите. Лидери са, бързо се ядосват, умеят да се концентрират.

Тъй като едни хора пишат с по-едри букви, други с по-дребни, то за да се разбере дълга или къса е дръжката на буквата р, тя се съпоставя с неутрални букви като о, а, с. Дължината на ченгелчето на буквата р на г-н Е е над средното (обърнете внимание на пунктира).

Г-н Е харесва да доминира в леглото и обича по-грубия секс. Сваля жените като ги атакува директно. Целеустремен е и не губи много време в ухажвания. Дългата любовна игра не му е любима. Сексът с него е като филм със заглавие „Дойдох, видях, победих!”. Последното дори може да е много буквално – жената е неговата награда.

Г-н Д - експериментаторът


Г-н Д също пише буквата р с дълга чертичка. Интересното при него е, че изписва по два различни начина двете букви р в думата трактор. Едната от тях е с дължина на ченгелчето повече от средното, другата - по-късо. Колкото по-дълга е дръжката на буквата, толкова повече агресивно-боен потенциал има мъжът. Това говори за интерес към експериментите, новите неща и разнопосочност в чувствата. Той може да е тиха вода, но нали знаете – тихите води са най-дълбоки. Затова очаквайте неочакваното.

Г-н Д не обича нежностите след секс. Гушканията или ще го приспят, или ще го възбудят за втори тек. Мъжете от този тип обожават френската любов. Но и тук често се стремят да доминират и да дават напътствия как да се случват нещата. Начинът, по който той прави секс, често минава под мотото „Не ти си взимаш, а аз ти давам”.

Г-н И - романтичният


Г-н И изписва буквата р с ченгелче с дължина, равна на дължината на неутралните букви. Това говори за уравновесеност и мекота в отношенията. Ако жената сама не дава тласък на случващото се, няма да се стигне лесно и бързо до секс. Ако държите на романтиката – това е вашият човек. Когато стигнете до интимност, ще имате и сладки и дълги целувки, и дълга прелюдия с много галене, и близане, и красиви думи. Сексът с г-н И е много нежен. От жената той също ще очаква изобилие от ласки.

Г-н И изписва буквата с дръжка без завъртулки. Това говори за поставяне ясни и конкретни цели. Ако с една жена не му се получава, предпочита бързо да я забрави и да търси друга.

Г-н Н – любовникът най-добър приятел



Г-н Н изписва буквата р с много къса дръжка, с форма, приличаща на острие. Много от мъжете от този тип обичат след секс да им говорят нежно. Да стигнае непременно до екстаз не е най-важното за него. По-важно е партньорката му да оцени неговите ласки и старание. Мъжете, които пишат р със заоблена опашка, са изключително чувствителни.

Колкото по-широка е долната част на буквата, толкова по-емоционален е човекът. Г-н Н изписва буквата р с широка опашка. Това говори, че често се оставя чувствата да го тормозят, но не предприема действия. Съвестен е в това, което прави, и умее да си носи отговорност за действията. Жената до него може да разчита на помощта му по всяко време. Така че, ако не се получи да стане любовник, със сигурност може да стане най-добър приятел.


Опитайте този експеРимент. Ще се Радвам да споделите Резултатите тук.
И никакво миРуване!