Децата вярват, че се случват чудеса. Че се случват чудеса са склонни да вярват дори и възрастните, особено по Коледа. Едно малко чудо е да оживее детската рисунка. Как става това?

Накарайте детето да нарисува нещо – свой любим герой или фантазия. Не му помагайте. Дори рисунката да е с криви линии, да не можете да разберете съвсем що за биологичен вид е това на листа – това е чистата фантазия на детето.

Независимите дизайнери от The Softiemaker Showcase осъществяват мечтите на всяко дете, превръщайки нарисуваното в мека, текстилна играчка. Ето как:



Ако детето сънува кошмари, накарайте го да нарисува страшното от съня си. А когато може да гушне истинската играчка с ръчички, със сигурност ще спре да се страхува и ще спи спокойно.

Ако студиото във Ванкувър ви се струва далече, ви предлагаме няколко варианта и на родна земя.

Меките текстилни играчки са чудесна алтернатива на пластмасовите, светещи и крещящи играчки, с които напоследък децата масово са зарити. Такива алтернативи – от филц и текстил, предлагат от студио Dada.

Makingtoys също могат да ви помогнат за превръщането на тази мечта в реалност! Трябва само да им изпратите снимка или рисунка, а за останалото имат грижата те.