.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Процедурата, която казва "сбогом” на черните точки

Бистра Момова | преди 5 години
лице
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Чиста, гладка сияеща - това е резултатът за кожата

Трябва да си призная, че преди да отида на процедурата бях изпълнена с противоречиви очаквания. Пробвала съм и други, които обещават безупречно почистване на лицето и най-вече на черните точки не с ръчна намеса, а с апарат, и резултатите не са били от тези, за които си заслужава да се пише. Та, щом в момента пиша, значи...

HydraFacial
Процедурата има малко претенциозно наименование, като всички нови, но пък съм сигурна, че то ще се открои и запомни, защото резултатите ще говорят сами. Всъщност името идва от апарата, който се използва и включва три компонента - ексфолиация без абразивни частици, мултифункционални серуми и контролиран вакуум.

апарат
Апаратът...Като за начало искам да отбележа, че процедурата бие всички останали по-продължителност – между 20 и 30 минути. Ще попитате защо? За сравнение ще припомня, че при ръчното почистване на черни точки, само за да се отворят порите трябва да стоите поне 15 минути на пара...

Експеримент: LadyZone редактор изпробва звездни процедури>>
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?