Най-голямото великденско яйце не е снесено нито от кокошка, нито от щраус, а е направено изцяло от шоколад. Цената му напълно отговаря на големината и вложените средства, както и на факта, че е ръчно правено – цели 1000 долара.

Снимка: Splash/Guliver Photos


Шоколатиер в сладкарницата Sugar & Plumm в Ню Йорк ни изкушава с това гигантско яйце, което е направено от черен, млечен и бял шоколад, и е украсено с допълнителна декорация от кокошки, калинки и листа, за да създава усещане не за ястие, а за произведение на изкуството.

Високото почти един метър шоколадово яйце е изцяло ядливо, като по него няма нито една част, която не може да достави удоволствие на небцето ви. Ако сте се запътили да си купувате подобно, внимавайте, защото теглото може да достигне до 10 килограма.

Sugar & Plumm е бистро, пекарна и сладкарница в едно, и е любимото място за вкусотии на много известни личности, сред които Кейти Холмс и Блейк Лайвли.

Снимка: sugarandplumm.com


И ако у вас е останало някакво съмнение за професионализма на сладкарницата, то сега ще го изпарим набързичко...

Снимка: sugarandplumm.com

Представяме ви шоколадови дамски аксесоари - три клъча, които не бихте предположили, че са шоколадови, нали?

Снимка: sugarandplumm.com