Каквото и да си говорим, процедурите, които звездите си правят често не са по джоба на обикновената жена. Дори и да ги пробваме, то ще е веднъж и толкова. Целта ни обаче е да разберем дали наистина са толкова ефикасни, подмладяващи и оставят кожата блестяща и сияйна…

В неделя, 7 октомври, се подложих на специална подмладяваща терапия Intraceuticals, подходяща за всеки тип кожа, обещаваща очевидни резултати още след първата процедура. Сред нейните ревностни почитатели като ежедневна грижа за кожата са Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кемпбъл. Всичко започна със стандартното почистване на лицето от грим и наслоявания. След това дойде ред на специален уред…

Научното обяснение за действието и резултатите от терапията
Терапията представлява интердермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95% чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Предимството на процедурата е нейният неинвазивен характер, но придружен с максимален ефект.

 

Снимка: BulMed

Моите женски усещания
Така и се бях настроила – няма да ме бодат, няма да ми инжектират нищо, просто ще се отпусна, нали процедурата е неинвазивна? Почувствах леко охлаждане. Определено приятно. Сякаш миниатюрни кубчета лед преминаваха по лицето ми. Цели два пъти. Учудих се, че дерматоложката обработи околоочния ми контур, както и кожата в областта на долния и горния клепач. Обясни ми, че това е една от малкото процедури, които позволяват тези нежни области да бъдат третирани. Казах си „Чудесно!”, защото обикновено, когато си правя някакви домашно приготвени маски, дори тогава внимавам да не попадне продукт върху тези части от лицето ми.

За да мога да видя резултите по-ясно и отчетливо, първо беше обработена дясната половина от лицето ми. Спряхме със струята и уреда, за да се видя в огледалото. Кожата ми изглеждаше страхотно, а не бяха минали и 20 минути от началото на терапията. Нали все пак ме предупредиха, че при млада кожа ефектът се вижда още с първата процедура. Е, така си беше. Довършиха и другата половина, нанесоха крем, който допълнително стимулира хидратирането на кожата и готово!

Искам да отбележа и още нещо, което допълнително ме впечатли – резултатите не са само моментни, подобряването на вида на кожата продължаваше и през следващите дни след процедурата.


Изводите на един LadyZone редактор:
---> Сложните наименования на процедурите са най-честата причина жените да не се доверяват на тяхното действие
---> За да се подложиш на звездни процедури не е задължително да минаваш през кабинета на пластичния хирург
--->  В един момент от живота на жената, домашните маски не са достатъчни, за да поддържат кожата млада и сияйна