.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тиндър: Какво разбрахме след 5 срещи, 30 чата и над 150 съвпадения (част 2)

Боряна Константинова | преди 1 година
Тиндър
Снимка: iStock
8 неща, които научихме за Тиндър, след като се появихме "на радара" на приложението за запознанства

Тиндър е изключително популярно мобилно приложение за запознанства, а в разгара на лятото решихме да се появим "на радара" на приложението за запознанства. Ето още какво разбрахме след 5 срещи, 30 чата и над 150 съвпадения.   

Тиндър: Какво разбрахме след 5 срещи, 30 чата и над 150 съвпаденияВ разгара на лятото решихме да се появим "на радара" на приложението за запознанства

Вижте как продължиха останалите срещи през седмицата и изводите, до който достигнахме.

3. В средата на седмицата 

Георги е на 28 години, вече е завършил образованието и работи. И той има опит с приложението, но не и с щастлив край. 

"Момичета, с които съм излизал, изглеждаха интелигентни в чата, но на живо…"

Той предложи да сменим дартса с интересен бар и си поговорихме за студентския живот у нас. Приятно и възпитано момче, което не очаква нещо на всяка цена. 

4. Четвъртък е денят на артиста

Изключително интересна среща с млад актьор на 22-годишна възраст. Димитър е широко скроен и приема приложението като нещо нормално за времето, в което живеем. 

"В Тиндър може да откриеш всякакви хора, точно както се срещаш с различни хора в ежедневието си. Ти сам избираш за какво да го използваш. И приятелството, и секса са част от живота (смее се). И преди години е било така и сега е така."

Имал е няколко срещи от Тиндър и една от тях е била успешна. Не използва често приложението, защото се занимава с много неща и няма толкова време. 

5. Петък и последната среща

Любомир е на 24 и е студент в Германия, където също е използвал приложението. 

"Признавам си, че ми е по-приятно да го използвам у нас. Германките не ми допадат много, но пък така бързо открих приятели, които реално са близо до мен и приложението ни събра."

Прибира се у нас, когато има възможност и споделя, че в Германия Тиндър се използва по абсолютно същия начин. 

Тиндър
Снимка: iStock

Какво открихме за използването на Тиндър у нас

Много хора твърдят, че това приложение е само за свалки, но това, което аз открих, е обратното. След повече от 30 чата, 150 съвпадения и 5 срещи в рамките, мога да кажа, че у нас Тиндър се използва за всичко. И все пак, това определено не е перфектното място, в което да търсиш партньор. По-вероятно е да останеш разочарован или да се сдобиеш с нов приятел, но за сметка на това познавам две успешни двойки, които са се открили точно там. Ето и осем начина на употреба на Тиндър, на които попаднах у нас. 

1. Определено 2-3 от момчетата търсеха само секс и започнаха директно чата с това, след което натискаха Unmatch (така открихме и тази опция в приложението).

"Малката, това приложение е за секс. Навита ли си или не?" - Петър, Адвокат, 29 г.

2. Попаднахме на снимка с двойка. Оказа се, че те заедно си търсят трети човек за тройка, който да допадне и на двамата.

3. Тактично разголено момиче, беше добавило в описанието си цени за ескорт модел… (Етиката на приложението забранява голите снимки и апелира към докладване на такива потребители, но все пак и тях ги има).

4. По-голямата част от потребителите, които срещнахме търсеха среща, с която да опознаят човека и да изберат приятелство или връзка. Някои момичета бяха написали в описанието си – "Не съм тук за секс", за да избегнат ненужни разговори.

Тиндър
Снимка: iStock

5. Две момчета нямаха конкретна причина да използват приложението и просто разучаваха.

6. Оказва се, че Тиндър е идеален за пътешествениците, които обичат да пробват както храната, така и приключенията "за една вечер" на новото място. Множество чужденци използват приложението за това, както и българи в други страни. Голяма част от тях са или студенти на обмен, туристи или спортисти.

7. Туристи, които сами пътешестват, просто търсят компания, от която не очакват нищо освен разговор или разходка.

8. Тиндър за работа – попаднахме на двама професионални фотографи, които използваха страхотна своя профилна снимка, плюс няколко авторски на модели. В описанието им имаше контакти за фотосесия и линк към професионален уебсайт или свързване с Инстаграм профила. 

Как да хванеш приятеля си, че "ловува" в ТиндърНужни са 3 неща: "случайна" обожателка, настройки на "радара" и едно запомнящо се "суперхаресване"

 

Как да не бъдете изнасилени на Тиндър срещаСпоред главния изпълнителен директор на приложението

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?