.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Честит празник на (не) жените и на (не) майките!

| преди 2 години
8 март
Снимка: Pinterest.com
Жената е сила - тя избира!

Честит празник на жената, която и днес ще завихри своята женственост и ще направи от сивия и дъждовен 8-и март прекрасен, слънчев ден.

Честит празник на малкото момиченце, което трудно се буди за детска градина, но в събота става само в 6. То има нужда да вижда не локви, а да има звезди в очите. Дайте му ги, за да порасне жена със самочувствие и мечти!

Честит празник на жената, която казва „Аз нямам празник днес!“ и проверява дали каймата, извадена снощи се е размразила вече.

Честит празник на бъдещата майка, която скоро трябва да направи амниоцентоза, а след това й предстои най-тежкото решение - да реши ще задържи ли бебето.

Честит празник на жената, която намери сили да си тръгне от мъжа, който всяка вечер й вдигаше скандали и я сбутваше с юмруци в ъгъла.

Честит празник на майката, която гледа детето си сама, докато бащата й праща заплашителни смс, но не плаща издръжка.

Честит празник на жената, която работи усърдно, грижи се за двете си деца, домът и блести от чистота, а тя самата винаги е с перфектен маникюр, прическа, намира време и да спортува!

Честит празник на самотната жена, която е винаги насреща за проблемите на приятелките си, но своите крие зад стените на дома си и ги изплаква само пред нощната цигара.

Честит празник на бабата, която цял живот е гледала на другите да им е добре до толкова, че напълно е забравила себе си!

Честит празник на учителката, която вчера е държала малките детски ръчички, за да изрежат цветя от гланцовото блокче и да направят картичка, с която да изненадат мама днес.

Честит празник на жената, която е готова да срита всеки задник, независимо дали е с високи токчета или с тежки кубинки!

Честит празник на плакалата цяла нощ, защото поредният той е разбил сърцето си. Сутринта тя ще го събере, ще го огледа, ще го слепи и ще направи една по-добра версия на самата себе си!

Жената е сила - тя избира! Изберете да бъдете себе си!

8 март
Снимка: Pinterest.com

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?