На 25 и 26 октомври 2013 г., в София, в салони "Prestige" на ул."Кирил Пейчинович" 15, имате възможност да направите своя преглед при д-р Хамид Айдън – направете своята голяма крачка към решаването на проблема със затлъстяването и трудното отслабване. Д-р Айдън ще преглежда всеки, които желае да разкраси себе си.



Кой е д-р Хамид Айдън?

След специализацията си по акупунктура в Медицинския факултет на университета Yeditepe, той започва да се занимава с най-обсъжданата област в естетиката - затлъстяването, трудното отслабване и предоставянето на модерни и ефектиени решения на тези проблеми. С основаването на естетичния и СПА център в Истанбул, той успява да предостави на пациентите си широка гама услуги с най-високо качество. Д-р Айдън е бил гост в много телевизии, водещ на предавания, автор на статии във вестници, списания, интернет сайтове и международни публикации. Понастоящем е главен лекар на намиращия се в Истанбул медицински център Estetistanbul и медицински директор на iSPAnbul SPA & Wellness Center.

 

Medical Karaci Tours е организатор на прегледите и е официален представител на клиниките EstetIstanbul. Фирмата предлага естетическа хирургия на най-високо ниво на достъпни цени, без да отстъпва от качествтото - уголемяване на гърди, ботокс, филъри, ринопластика, абдоминопластика, липосукция, фейслифтинг, блефаропластика, лифтинг на шията и много други процедури.

Как да си запишете час?
За записване на час е нужно да се свържете с Medical Karaci Tours на телефон: 0700 10 403, 0879 97 74 01 и e-mail: [email protected]. Нужни са вашите три имена, години, телефон за връзка, e-mail. Необходимо е заплащането на такса в размер на 20.00 лв., която ще бъде приспадната при заплащането на желаната от Вас интервенция. Часовете за преглед и консултация са ограничен брой!