.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Запиши си час за преглед и постави ново начало за своята фигура

LadyZone.bg | преди 5 години
жена
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Специални прегледи ще се организират в София от Medical Karaci Tours

На 25 и 26 октомври 2013 г., в София, в салони "Prestige" на ул."Кирил Пейчинович" 15, имате възможност да направите своя преглед при д-р Хамид Айдън – направете своята голяма крачка към решаването на проблема със затлъстяването и трудното отслабване. Д-р Айдън ще преглежда всеки, които желае да разкраси себе си.

тялоКой е д-р Хамид Айдън?

След специализацията си по акупунктура в Медицинския факултет на университета Yeditepe, той започва да се занимава с най-обсъжданата област в естетиката - затлъстяването, трудното отслабване и предоставянето на модерни и ефектиени решения на тези проблеми. С основаването на естетичния и СПА център в Истанбул, той успява да предостави на пациентите си широка гама услуги с най-високо качество. Д-р Айдън е бил гост в много телевизии, водещ на предавания, автор на статии във вестници, списания, интернет сайтове и международни публикации. Понастоящем е главен лекар на намиращия се в Истанбул медицински център Estetistanbul и медицински директор на iSPAnbul SPA & Wellness Center.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?