Преди време исках да си татуирам мустак на показалеца на дясната ръка. Една от много ми идеи за татуировки, които още не съм осъществила или от които съм се отказала. И добре, че изчаках, защото вече не я искам. Или я искам? Днес не, но за утре не знам. Кой ден станахме? 

Междувременно решението на проблема ми с тази татуировка ме намери сам – пръстен с мустак. Мога да го слагам, когато искам и за два дни експлоатация, мога да гарантирам, че привлича вниманието и възхищението на хората.

Пръстенът, на който аз се радвам, ми е подарък от момчетата от Movember България (повече за тях: http://btvnovinite.bg/lifestyle/povdigame-mustatsite-nad-movember.html). С този аксесоар и жените могат да се включат в мустакатата кауза на движението, която е да привлече вниманието към проблемите на мъжкото здраве и по-специално към болестта рак на простатата. В рамките на един месец – ноември, мъжете си пускат мустаци, за да популяризират каузата, а жените могат да се закичат с мустаци, за да помогнат.



Натъкнах се на всякакви аксесоари, дрехи и обувки с мустаци на различни цени. Оказа се, че златно-черния ми мустак струва 3.50 паунда и може да бъде закупен онлайн (http://www.ringsandtings.com/collections/jewellery/products/double-finger-moustache-ring). Съществуват и други варианти като цените им варират и можете да намерите и аксесоари за под 1 долар (без разходите за доставка).

Ако пък решите да се развихрите с мустаците и да не спирате само с един пръстен, мога да ви издам, че ZARA предлага суперсимпатичен сив пуловер на мустаци (открих го в мол „Сердика” в София).

Айри! :{