.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Всичко е мустаци

Емануела Иванова | преди 5 години
пръстен мустак
Снимки: Емануела Иванова
Аксесоарът, който привлича вниманието към мен и към една мъжка кауза

Преди време исках да си татуирам мустак на показалеца на дясната ръка. Една от много ми идеи за татуировки, които още не съм осъществила или от които съм се отказала. И добре, че изчаках, защото вече не я искам. Или я искам? Днес не, но за утре не знам. Кой ден станахме? 

Междувременно решението на проблема ми с тази татуировка ме намери сам – пръстен с мустак. Мога да го слагам, когато искам и за два дни експлоатация, мога да гарантирам, че привлича вниманието и възхищението на хората.

пръстен мустак

Пръстенът, на който аз се радвам, ми е подарък от момчетата от Movember България (повече за тях: http://btvnovinite.bg/lifestyle/povdigame-mustatsite-nad-movember.html). С този аксесоар и жените могат да се включат в мустакатата кауза на движението, която е да привлече вниманието към проблемите на мъжкото здраве и по-специално към болестта рак на простатата. В рамките на един месец – ноември, мъжете си пускат мустаци, за да популяризират каузата, а жените могат да се закичат с мустаци, за да помогнат.

пръстен мустакНатъкнах се на всякакви аксесоари, дрехи и обувки с мустаци на различни цени. Оказа се, че златно-черния ми мустак струва 3.50 паунда и може да бъде закупен онлайн (http://www.ringsandtings.com/collections/jewellery/products/double-finger-moustache-ring). Съществуват и други варианти като цените им варират и можете да намерите и аксесоари за под 1 долар (без разходите за доставка).

пръстен мустак

Ако пък решите да се развихрите с мустаците и да не спирате само с един пръстен, мога да ви издам, че ZARA предлага суперсимпатичен сив пуловер на мустаци (открих го в мол „Сердика” в София).

Айри! :{

пръстен мустак


 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?