Един от най-големите женски кошмари безспорно е целулитът. За разлика от излишните килограми, той трудно се повлиява от диети и дори с ежедневна тренировка резултатите са минимални.

Само който има този проблем е неясно, че красивата кожа изисква множество усилия. А още по-трудна изглежда задачата, ако има някакви допълнителни наранявания като белези и различни увреждания.

LPG е системата, която работи с вакуум, чрез който се повдига кожата. Снабдена е с два валяка, които подлагат кожата на вид енергична гимнастика - тя разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация и метаболизма, заличава белезите и унищожава портокаловата кожа. Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми.

LPG системата е разработена към края на 70-те години на двадесети век от Луис Пол Гите - от там идва и името LPG. Той страда от мускулни и кожни увреждания, получени след катастрофа с автомобил. Белезите, които му остават, са третирани с терапевтичен масаж, но процедурите отнемали много време - по три до четири часа на ден, а резултатите зависели от уменията на конкретния терапевт. Затова Луис Пол Гите изобретява системата, която използва механичен метод за постигане на същия ефект като при ръчните масажи.

Козметичната употреба на LPG вече е широко разпространена в Европа, Япония, Америка, Австралия, Средния Изток и Африка, както и у нас.

Този материал и видеото към него са предоставени от екипа на PRO.BG специално за LadyZone.bg