-Изглеждаш на 25 – каза ми дерматоложката на влизане.

-Така ли? Скоро навършвам 29 – отвръщам със задоволство, че няколкото години, които напоследък започвам да усещам като леки мимически бръчки, всъщност трудно се разконспирират.

Събличам връхната дреха и заемам релаксираща поза.

-Да видим, кожата ти е комбинирана към суха, затова ще приложим терапия с витамин А. – констатира дерматоложката - Той ще подхрани кожата и няма да й позволи да се напуква през студената зима.
-Чудесно. Това е моят тип кожа и най-големият проблем, който имам през зимата е именно напукването по повърхността на бузите.

Експеримент: LadyZone редактор изпробва звездни процедури>>

Започваме вече познатата терапия Intraceuticals, но този път със съвсем нови продукти. В моя случай – серум с витамин А. По време на процедурата разбрах още, че кожата ми ще получи подхранване в дълбочина, възстановяване от слънчевите лъчи, а също и ударна доза от още няколко витамина - Б, Е, С.

 

Джина Брук: Българките изглеждат невероятно млади>>

 

Изпитах отново познатото приятно усещане – все едно многобройни малки кубчета преминават по повърхността на кожата, охлаждат и я оставят освежена. Ще повторя отново и важна подробност, с която, вярвам, че няма да се натрапя, а по-скоро ще съм полезна – околоочният контрур и зоната около очите също биват обработвани щателно. Това прави процедурата една от малкото, които позволяват подобно разкрасяване на тези чувствителни места, защото е безвредна.

 

Половин час по-късно вече се оглеждах в огледалото „свежа като прасковка”, както каза дерматоложката. Бях убедена, че мимическите бръчки вече трудно ще се разконспирират дори и от специалисти...

Вие питате как да изглеждате перфектно. Отговаря Джина Брук!>>

 

Какво да очаквате още от новата серия за сезонна грижа Intraceuticals?
Освен серумът с витамин А, козметичната серия на звездите включва серумите Vitamin C+3, който съдържа три форми на Витамин C, Collagen, който всъщност не съдържа колаген, а три вида пептиди и Антиоксидант, който защитава кожата от прах и мърсотии, както и успешно се бори със свободните радикали. Всички те са разработени на базата на нано технологиите, така че съставките да могат да проникват максимално дълбоко в кожата.

  • 4 доказани средства срещу косопада
  • Prodigy 5 – новата трайна боя за коса без амоняк
  • Коледа за ноктите в бургундско, златно, бронзово и графит
  • Шоуто на ангелите идва с нов сутиен от 4200 скъпоценни камъка
  • Нова мода за красиви нокти – тату маникюр
  • 7 навика на оптимистите, които да присвоите
  • Прически – модни тенденции есен - зима 2013
  • Истинската функция на миглите и как да ги предпазваме
  • Скритите опасности в козметиката
  • 7-те най-актуални бижута през есента