.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Този цвят на ириса е най-атрактивен

Боряна Константинова | преди 24 седмици
Марго Роби / Килиян Мърфи / Зак Ефрон
Снимка: Instagram
Топъл лешников поглед или мистично син? Изследванията на учените и погледите на световните секс символи потвърждават победителя

Чували сме, че очите са прозорец към душата и към света. Определено с един изразителен поглед можете да привлечете този, който искате. Някои очи обаче са смятани за по-въздействащи и привлекателни от други, като причината е в цвета им. 

Не случайно Камерън Диас, австралийката Марго Роби, Килиян Мърфи и Зак Ефрон са секс символи – погледнете ги хубаво в очите. Да, проучванията установяват, че хората са по-привлечени от синеоките.

Килиян Мърфи

Марго Роби

Светлооките бият по-атрактивност тъмнооките в поредица от проучвания. Не се знае дали това е ефект от холивудските филми или по-скоро филмите са се възползвали от него. Фактът обаче е на лице – сините очи са преимущество за собствениците им. 

Зак Ефрон

Още през 2014-а проучване във Великобритания установява, че синият ирис е определян за по-атрактивен. Вероятно причината се крие в това, че в страната преобладават тъмнооките, а различното винаги е по-интересно. 

Една нашенска синеока двойка красавци потвърждава привлекателността на сините ириси - Саня Борисова-Илиева и Николай Илиев.

Саня Борисова

Ники Илиев

Масовите изследвания обявяват светло сините очи за най-въздействащи. Разбира се, това безспорно не пречи на кафявите и лешниковите очи да носят своята топлина и привлекателност. Всичко е въпрос на вкус, както и на изразителност в погледа.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?