.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Топ 5 на странните начини да се подмладим

Антония Драгиева | преди 1 година
подмладяване
Снимка: amazon.com
Интересни решения на вечния въпрос за младостта

Във времена на стрес, ангажименти и замърсена градска среда, отвсякъде слушаме, че това бързо ще ни състари. Какво друго ни остава, освен да се мобилизираме и да опитаме всичко възможно, за да запазим младежкия си 

Ето едни от най-странните методи, които открихме:

1. Фейслифтинг тиксо

Продуктът е така пригоден, че да залепи на едно място излишната кожа около лицето или зад врата и да получите мигновен лифтинг ефект. Лепенките са специално изработени за кожа и са хипоалергенни. Лепилото е силно и за да се махне от кожата, трябва да се навлажни, което гарантира, че ще се задържи стабилно през целия ден без да стане гаф.

ленти
Снимка: amazon.com

2. Ленти против двойна брадичка

Лентите дискретно повдигат отпуснатата от годините кожа на брадичката. Елиминират бръчките от врата и зоната на устата. Залепва се за няколко секунди, а материалът е от медицинско, дишащо, хипоалергенно тиксо.

подмладяване ленти
Снимка: amazon.com

3. Тежести за лице

Имаме мускули по цялото тяло. Ако упражняваме с гирички ръцете си, за да ги оформим, то би било редно да тренираме и лицевите си мускули. Ако не ги използваме, с годините те се отпускат и се състаряваме по-бързо. Добра идея е да започнем да правим упражнения за лице, а за да засилим ефекта, можем да си послужим с “гирички“ за лице.

уреди за подмладяване
Снимка: amazon.com

4. Уред за тонизиране на брадичка и врат

Тонизира и стяга двойната брадичка, захапвайки уреда се правят стягащи упражнения с устата. Уредът се произвежда в САЩ и е направен от силикон и полиуретанова лента . Кръглата му форма е с подходяща големина за всяка захапка.

 

уреди за подмладяване
Снимка: amazon.com

 

5. Уред за стягане на мускулите около устата

Гледайки как се използва този уред, вероятно всеки ще залепи ехидна усмивка на лицето си. Едно от изобретенията на безграничните на идеи китайци са силиконовите устни.

Този уред цели да държи под напрежение лицевите мускули. Движенията са съсредоточени около устната зона и свивайки силиконовата гума се напрягат и активират всички мускули.

уреди за подмладяване
Снимка: amazon.com
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?