Във времена на стрес, ангажименти и замърсена градска среда, отвсякъде слушаме, че това бързо ще ни състари. Какво друго ни остава, освен да се мобилизираме и да опитаме всичко възможно, за да запазим младежкия си 

Ето едни от най-странните методи, които открихме:

1. Фейслифтинг тиксо

Продуктът е така пригоден, че да залепи на едно място излишната кожа около лицето или зад врата и да получите мигновен лифтинг ефект. Лепенките са специално изработени за кожа и са хипоалергенни. Лепилото е силно и за да се махне от кожата, трябва да се навлажни, което гарантира, че ще се задържи стабилно през целия ден без да стане гаф.

Снимка: amazon.com

2. Ленти против двойна брадичка

Лентите дискретно повдигат отпуснатата от годините кожа на брадичката. Елиминират бръчките от врата и зоната на устата. Залепва се за няколко секунди, а материалът е от медицинско, дишащо, хипоалергенно тиксо.

Снимка: amazon.com

3. Тежести за лице

Имаме мускули по цялото тяло. Ако упражняваме с гирички ръцете си, за да ги оформим, то би било редно да тренираме и лицевите си мускули. Ако не ги използваме, с годините те се отпускат и се състаряваме по-бързо. Добра идея е да започнем да правим упражнения за лице, а за да засилим ефекта, можем да си послужим с “гирички“ за лице.

Снимка: amazon.com

4. Уред за тонизиране на брадичка и врат

Тонизира и стяга двойната брадичка, захапвайки уреда се правят стягащи упражнения с устата. Уредът се произвежда в САЩ и е направен от силикон и полиуретанова лента . Кръглата му форма е с подходяща големина за всяка захапка.

 

Снимка: amazon.com

 

5. Уред за стягане на мускулите около устата

Гледайки как се използва този уред, вероятно всеки ще залепи ехидна усмивка на лицето си. Едно от изобретенията на безграничните на идеи китайци са силиконовите устни.

Този уред цели да държи под напрежение лицевите мускули. Движенията са съсредоточени около устната зона и свивайки силиконовата гума се напрягат и активират всички мускули.

Снимка: amazon.com