Нямам IPhonе, обаче ако имах, със сигурност щеше да изглежда по-различен от този на всички останали момичета около мен, които вече се снабдиха с джаджата. Просто защото обичам да съм по-различна. Не за другите – за себе си.  

Аня от Elegantly Untamed покрива корпуса на телефоните с композиции от камъни Сваровски. Изработва всичко ръчно, като освен кристалите, използва още рециклирани бижута, мъниста, перли и др. Честно казано, според мен прекалява в използваното количество. Но ако си представя една супер елегантна женска ръка, с няколко масивни златни пръстена и скъп маникюр – разбирам, че такъв телефон би стоял добре в нея. Само че аз освен че нямам IPhone, не съм и с такива ръце (I-пръстени, нАЙн маникюр).



И все пак…

Тъй като от студиото изпълняват и индивидуални поръчки, бих заложила на нещо по-семпло – с камъни в един цвят, при които изпъква проблясването, и образуват фигурка – ангелче.

Най-хубавото е, че всеки инкрустиран корпус на телефон е един-единствен, с гаранция от авторката, че дизайнът никога няма да бъде повторен. 



Ай, кажете си мнението :)