.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тази жена е толкова отвратена от "перфектните" снимки в Инстаграм, че разобличава фалша

Евгений Милов | преди 34 седмици
Instagram/chessiekingg
Снимка: Instagram/chessiekingg
Суровата реалност, която се крие под филтрите

Инстаграм може да бъде толкова вредно място за психиката с изкуствено красивите снимки, че потребителите забравят за суровата реалност, която се крие под филтрите на перфектните кадри.

Инстаграм е най-негативен за психикатаYouTube е единствената социална мрежа с позитивен ефект

Снимките по-често представят начина, по който искаме да изглеждаме, отколкото начина, по който изглеждаме, но много от тези "перфектни" образи популяризират напълно нереалистични идеали и очаквания за красота, които трудно могат да бъдат постигнати и само предизвикват завист и нещастие.

Ето защо Chessie King - изключително популярна със своите близо 350 000 последователи в Инстаграм - решава да използва профила си в социалната мрежа, за да покаже истинската страна на всяка "перфектна" снимка, като подчертава невероятните разлики между начина, по който изглеждат нещата в действителност и публикуваните кадри.

Чаровната блондинка е толкова отвратена от перфектните снимки в Инстаграм, че С доста чувство за хумор и ирония сваля маската на перфектните снимки и разобличава фалша.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Кои са най-ценните подаръци за рождения ви ден?