Да, Ким Кардашиян не е най-слабата жена на света, но поне знае как да завърти нещата в своя полза. Дупето й е световноизвестно, благодарение на това, че тя не държи да се побира в супермоделските мерки 90/60/90. Последната й доста апетитна фотосесия отпреди няколко дни породи няколко важни въпроса около това как тя поддържа тялото си и какви са тайните й за красива кожа.


Тенът за мен е всичко, правя слънчеви бани през цялото време, защото имам псориазис и това наистина помага”, обяснява 34-годишната риалити звезда пред MailOnline.

Освен че й помага с кожните проблеми, съпругата на рапъра Кание Уест смята, че тенът прави фигурата да изглежда оптически по-слаба.

Любимият продукт на всички сестри Кардашиян се оказва не някой скъп крем за тяло, а кокосовото масло. Дамите от известната фамилия използват него и маслото от авокадо преди лягане, като нанасят по цялото тяло. Двата продукта са и тайната за красивите им коси.


Известната риалити звезда използва и скъпа козметика, но за почистване на лицето си от грим вечер се доверява на почистващ продукт Neutrogena, който струва само 5 паунда.

Всички знаем, че Ким използва умело техниката за контуриране на лицето и играейки си с грима прави то да изглежда по-слабо, а скулите – по-изразени. Звездата признава, че прилага същата техника и на цялото си тяло, за да промени отпически контурите му.


За да изглеждат перфектно, краката на Ким биват третирани с продукт от серията Charlotte Tilbury - Supermodel Body, който струва 45 паунда. За него майката на малката Норт Уест споделя, че го обожава.