.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Шифърът на перфектното женско дупе

Евгений Милов | преди 2 години
женско дупе
Снимка: iStock
Ето колко по-широко от талията трябва да бъде

Разбиранията на всеки мъж за перфектното женско дупе са различни, но сега пластичните хирурзи стигнаха до консенсус за формулата - пропорцията на идеалните дамски задни части трябва да е точно 42,86% по-широка от талията.

Резултатите са изследване на 583 пластични хирурзи и 450 доброволци от 35 страни, ръководено от Паул Хайдекрюгер от немския "Technical University Munich". Не е ясно защо това е перфектната пропорция, но една от теориите е, че говори за здрави гени и висок потенциал за възпроизвеждане, което възбужда сексуалното желание у мъжете.

женско дупе
Снимка: iStock

Но според някои пластични хирурзи всичко може би е просто мода. През 90-те години на миналия век малките женски дупета са били по-модерни, но сега се завръщаме към по-големия размер на дамските дупета като предпочитан идеал за красота. Това може би е свързано с времената, в които живеем - колкото по-често виждаме нещо, толкова повече го желаем, коментира проф. Аш Мосабехи от лондонската клиника за естетична хирургия "Royal Free Hospital".

Вероятно нещата наистина са свързани предвид бума за уголемяване на гърдите преди години, като сега желаещите да увеличат дупетата си в импланти стават все повече.

Според специалистите американската поп певица Бионсе отговаря точно на златното сечение за перфектното женско дупе - вижте как изглежда от снимките в галерията.

Бионсе
Снимка: Getty Images
Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?