Готова ли си да поработиш върху извивките си? Липсата на извивки вече е демоде. Сега е време за секси извивки и обем… на верните места. Осигури на миглите си пълна промяна с гореща нова спирала за мигли Pump Up Booster Curve it на Miss Sporty, която ще ги извае и извие, ще ги повдигне и ще им придаде обем, за да ги покаже в най-добрата им светлина!

Тайната е в четчицата…

Четката Curve It! гарантира, че няма да остане непокрита мигла… дори най-мъничката. От край до край, тази четка се заема със задачата да разкрие и миглите, за чието съществуване дори не си подозирала! Косъмчетата на четката са толкова гъсти, че ще забравиш формирането на неприятни напластявания и бучки. Вместо това миглите изглеждат по-добре оформени от всякога.



Формулата…
Това е обем от нов вид. Извити и обемни трепкащи мигли, с които да се гордееш. Само нанеси и се наслаждавай на моменталната трансформация. Като магия е. Миглите веднага се извиват и се повдигат до небето. Хмммм. Когато една спирала е толкова добра в извиването, кой се нуждае от уред за извиване на мигли?

Малко статистика…
•12 пъти повече обем
•До 64% по-дълги мигли
•До 26% по-широко изглеждащи очи
•Миглите са извити и повдигнати до 99% повече
•Миглите изглеждат мултиплицирани до 189% повече
В продажба…

Вземи твоята спирала за мигли Pump Up CURVE IT! от август 2013
Цена: 6.89 лв.