В края на лятото е супер да си намериш готин продукт за коса, който да я подхрани и да върне блясъка й, след като слънцето и солената морска вода са нанесли почти непоправими щети. Подстригването винаги върши работа, но след него трябва да използваме и точните продукти, които да я направят отново лъскава и игрива.

Моята находка в края на лятото е нещо сатенено и съвсем ново за българския пазар – колекцията SATINIQUE™ на Amway. Ако не сте чували за Amway, това е компания за директни продажби, а продуктите й са ориентирани  към грижите за красотата, храненето и дома.

И така, конкретният продукт, който изпробвах, е оранжевият шампоан от серията Нежна хидратация и изглаждане. Не че съм очаквала конкретни резултати, но това, което привлече вниманието ми беше презентацията на шампоана - косата става 6 пъти по-гладка и резултатите се виждат още след първото измиване. Не знам дали след измиването косата ми беше 6 пъти по-гладка, но това, което исках да постигна след слънцето и морето, се получи. Маслото от кукуи си беше свършило работата... А вие знаете ли какво е кукуи? Аз не знам. Но пък знам какво е Провитамин В5...

В случай, че проявите интерес към другите серии продукти за коса – според нуждите и вида й, ето какво предлага Amway:

EXTRA VOLUME (допълнителен обем) продуктите са посветени на тънката и безжизненакоса. Те нежно почистват, без да утежняваткосата.

COLOR REPAIR (За боядисана коса) шампоанът и балсамът се справят с изтощената или боядисана коса, благодарение на тяхната интегрирана система „преди и след“и на формулата им без сулфати, която защитава цвета от избледняване. Косата става до 6 пъти по-здрава, тъй като преди употребата на продуктите наSATINIQUE, кутикула е повдигнат и е предразположен към накъсване, докато след това косата става по-гладка, заздравена и възстановена.

2 IN 1(Шампоан и балсам 2 в 1)продуктите са подходящи за всеки тип коса. Те нежно почистват и подхранват косата и я правят по-здрава при всяко използване.