През изминалата година видяхме доста игра с цвят при тенденциите за коса – различни нюанси на лилавото и всички пастели, сребристи отенъци и омбре във всякакви цветове. Момичетата просто не можеха да се наситят на богатите палитри, които им бяха предлагани. Какво обаче ни предстои?

Последната тенденция при косите се очертава да бъдат разноцветните корени. Според стилистите така всяка дама би могла да опита с малко цвят без да боядисва цялата си коса в причудливи тонове. Въпросът обаче е какво ще се случи, когато и тази мода отмине?

Вярно, в зависимост от това на каква комбинация от цветове се спрем, можем да изглеждаме наистина невероятно. Струва ли си обаче да правим тази смела крачка и то взимайки предвид непостоянството на модните тенденции?

На всяка дама, която иска да бъде в крак с всичко случващо се около нея можем да предложим алтернатива – изберете безамонячна боя, къна или природни продукти. Така ще бъдете сигурни, че боята ще падне само след няколко измивания, а косата ви ще бъде здрава и сияйна.

Разбираме и дамите, които все пак ще предпочетат да рискуват. Не без причина Коко Шанел е казала „За да бъдеш незаменим, винаги трябва да си различен.”