Робърт Патинсън. Райън Гослинг. И някои други известни мъжки имена, както и техните ликове. Сега си представи, че те могат да бъдат съвсем близо до теб. Толкова близо, че можеш да си ги гледаш и да им се наслаждаваш през цялото време. На ноктите ти.


Интересните идеи за маникюр принадлежат на Криси Малмайстер и нейната фирма Rad Neils. Криси е асистент редактор в MTV Style, което ни навежда на мисълта, че тя наистина разбира от маникюр. В страницата си в интернет споделя, че в началото всичко започнало на шега. Обичала да си измисля различни дизайни на нокти, но след като получила доста голяма женска подкрепа, решила, че ще документира всичко стъпка по стъпка. Стигнало се до създаването на фирма, а в лудата идея се включил и нейният приятел, който съвсем случайно бил графичен дизайнер.


И така се появяват ликовете на Робърт Патисън, Райън Гослинг, Джо Джонас, Фарел Уилямс и Зак Ефрон (явно любими изпълнители и актьори на Криси) в комплект за маникюр. Семплите указания за употреба включват лакирането на ноктите в желан цвят – може да е всякакъв, само не и черен, тъй като лепенките няма да се отличават, изчакване да изсъхне, след което залепване на артистите под формата на лепенки. Цената на комплекта е 18 долара.