Разработени по иновативна технология, лаковете от серията Gel Finish на Avon осигуряват 3-в-1 грижа за женските нокти: основа за лак за интензивна защита и заздравяване; наситен цвят; топ лак за ефектен блясък. Благодарение на специалния вграден топ коут, ноктите са с до 42% по-здрави и защитени от обикновено. С Gel Finish специалистите на AVON още веднъж успяват да осигурят едновременно здраве и красота на жените.


Серията предлага 24 модерни цвята, които ще разнообразят визията ви, придавайки й въодушевено пролетно настроение. Следвайки основните тенденции за пролетта и лятото на 2014, колекцията лакове Gel Finish съдържа сладоледени нюанси в пастелни тонове, смели и ярки пейнтбол цветове и разкошни вечерни предложения от серията „Дива орхидея”.


Всеки лак Gel Finish може да бъде нанесен бързо и гладко за идеално покритие с перфектен блясък и интензитет на цвета. Удобната плоска четка осигурява равномерно нанасяне на продукта на всеки нокът за безупречен завършек, а иновативната му формула ще ви накара да забравите за високите цени на козметичните салони и UV лампите.


Продуктът ще е наличен от 8 май.