.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

По-голям пенис? Няма проблем. Вижте на живо!

| преди 8 години
По-голям пенис? Няма проблем. Вижте на живо!
Повечето мъже биха искали да увеличат размера на мъжкото си достойнство. Снимка: Thinkstock / Guliver Photos
Или нека поговорим отново за размера...
Колко сантиметра са достатъчни? Едва ли има мъж, който не си е задавал този въпрос. Според някои учени дължина по-голяма от 15 сантиметра е направо излишна, други пък казват, че и 8 са достатъчни... И все пак... като че повечето мъже биха искали да увеличат размера на мъжкото си достойнство.

До съвсем скоро тази процедура беше непопулярна, да не кажем и немислима в нашето консервативно общество. Но все повече мъже се интересуват от интервенцията за увеличаване на пенис.

Дори докато седях в чакалнята на д-р Георгиев и го чаках за интервю чух разговор на секретарката по телефона, която обясняваше условията на потенциален клиент.
Има различни начини за увеличаване на пенис – той може да бъде удължен с имплант, може да бъде удебелен с хиалуронова киселина и може да бъде оперативно удължен чрез освобождаване на меките тъкани.

Днес ще се спрем именно на третия вариант. Екипът ни стана свидетел на тази операция и за нас учудващо интервенцията продължи не повече от 40 минути, като при това беше съчетана с циркумцизио (обрязване). Пенисът на пациента, чиято самоличност няма да разкрием, тъй като самият той така пожела, беше увеличен с 3,5 сантиметра.

Дали той имаше нужда от подобна интервенция оставяме на вас да прецените.

Иначе за информация на тези, които се инересуват, пациентът беше изписан около 5 часа след операцията в добро здраве и чудесно настроение.
Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
Какви оценки получава(х)те в училище?