Колко сантиметра са достатъчни? Едва ли има мъж, който не си е задавал този въпрос. Според някои учени дължина по-голяма от 15 сантиметра е направо излишна, други пък казват, че и 8 са достатъчни... И все пак... като че повечето мъже биха искали да увеличат размера на мъжкото си достойнство.

До съвсем скоро тази процедура беше непопулярна, да не кажем и немислима в нашето консервативно общество. Но все повече мъже се интересуват от интервенцията за увеличаване на пенис.

Дори докато седях в чакалнята на д-р Георгиев и го чаках за интервю чух разговор на секретарката по телефона, която обясняваше условията на потенциален клиент.
Има различни начини за увеличаване на пенис – той може да бъде удължен с имплант, може да бъде удебелен с хиалуронова киселина и може да бъде оперативно удължен чрез освобождаване на меките тъкани.

Днес ще се спрем именно на третия вариант. Екипът ни стана свидетел на тази операция и за нас учудващо интервенцията продължи не повече от 40 минути, като при това беше съчетана с циркумцизио (обрязване). Пенисът на пациента, чиято самоличност няма да разкрием, тъй като самият той така пожела, беше увеличен с 3,5 сантиметра.

Дали той имаше нужда от подобна интервенция оставяме на вас да прецените.

Иначе за информация на тези, които се инересуват, пациентът беше изписан около 5 часа след операцията в добро здраве и чудесно настроение.