Парфюмът Luck, вече може да бъде закупен в България. Луксозният аромат, подкрепен от световната тенис звезда Мария Шарапова, може да бъде поръчан на представител или онлайн на AVON.BG от 2 октомври.

Самата Мария споделя, че е изключително развълнувана от сътрудничеството си с AVON. „Парфюмът олицетворява всичко, към което някога съм се стремяла и за което продължавам да работя всеки ден. Радвам се, че сега всички могат да се почувстват толкова върховно, колкото и аз. Много е важно за една жена не само да се чувства уверена и успяла, но и да усеща, че късметът я следва във всеки един момент.”


Провокативният аромат се предлага в мъжки и женски вариант, съблазнявайки с чувствени нотки, напомнящи на неустоимия звезден блясък. Вдъхновени от живота на богатите и известните, създателите на парфюма умело вплитат в дизайна на луксозното шишенце неразделни елементи от ежедневието им. AVON Luck за Нея е създаден така, че да се превърне не само в любим аромат, но и да заеме постоянно място като стилен аксесоар, напомнящ елегантен клъч. Дизайнът на опаковката на AVON Luck за него създава усещане за богатство. Стилната капачка изглежда като луксозна щипка за пари, която е идентификатор на всеки успял мъж.


AVON Luck е ухание, което празнува успехите в живота, олицетворявайки представата за харизматичната личност, която сама определя късмета си. Луксозният аромат със сигурност ще намери място в колекцията на всеки, който знае как да постигне успехите си.