Пролет е! Поиграйте си с цветовете и акцентирайте на смайващо красиви и модерни устни в ярки и наситени нюанси. Време е да откриете артиста в себе си и да покажете най-смелата си страна, защото пролетната гама на Max Factor съдържа 6 ярки нюанса.



Границите на креативността в цветовете отново са разчупени с новото червило тип молив за устни Colour Elixir Giant Lip Pencil - нова гама ярки цветове за впечатляващо смел ефект и изваян писец на молив за перфектно очертан контур.

Colour Elixir Giant Lip Pencil е перфектният инструмент за прецизно оцветяване на устните в наситен цвят. Формулата е наситена с пигменти, което обогатява цветовете допълнително. Върхът на молива осигурява перфектен резултат , а меката текстура се плъзга нежно по устните и ги оцветява без усилие и нужда от повторно нанасяне.


Главният гримьор на Max Factor за Българи - Слав, споделя: “Нанасянето на червило никога не е било толкова лесно, а тъй като продуктът е същевременно и молив, ще имате още по-голям контрол при подчертаване на контура . Може първо да очертаете устните си, след което да ги запълните само с няколко движения – прецизност и наситен цвят без усилие.“