Като една от най-успешните спортни звезди и прочутa модна икона, Дейвид е обект на обожание и постоянно внимание по целия свят. Футболистът представя The Essence, своя свеж и динамичен нов аромат за мъже.
Вдъхновен от приключенския му дух, това тонизиращо съвременно ухание улавя пулса на откритите пътища и носи ясно послание: живей на момента; бъди, този, който искаш да бъдеш.

 

Дейвид Бекъм споделя: „Всеки има своето собствено усещане за това, което го прави щастлив. Исках при създаването на The Essence да се улови приключенския дух, времето прекарано някъде на далече с любимите хора, както и онова силно чувство, което те изпълва, когато се чувстваш най-щастлив. Ароматът има свежа жизненост, която надявам се, мъжете ще харесат.”

Уханието се разгръща с искрящата пикантност на грейпфрут, примесен със освежаващи теменужени листа и искряща лавандула, за да създаде ободряващ прилив на свежест. В сърцевината, апетитният дует от сочен ананас и свежа ябълка се смесва с пикантните нотки на кардамон, като проявление на силна градска енергичност. В основата, богати земни нотки от зърна тонка и кашмеран, подсилени от непреходния магнетизъм на сърцевината на пачули придават чувствена топлина и елегантност. Динамичен и харизматичен, това е парфюм, който да се носи с увереност.