Тенденциите при лаковете за пролеттта на 2013г. са обещаващи - модерни са телесните цветове, женствените пастелни тонове, червените нюанси, "металните" нокти, както и суперзабавните ярки лакове:

Неутрални и бледи цветове

Всички безцветни лакове, млечнобялото и кремавото ще са актуални. Според дизайнерите те са чудесно допълнение към модерните за сезона дрехи и стоят прекрасно на все още бледия зимен тен. Изберете нюанс, който ви отива и знайте, че тези тонове са класа.

Тъмни лакове, но дори по-готини

Всяко момиче, изкушено от модата, трудно ще устои на тъмносивото, черното и всички съблазнителни вампирски цветове. Само дето не говорим за обикновени цветове - нека те да са перлени, с холограмен ефект, "хромирани", които променят всичко.

Маникюр в два тона

Цветният френски маникюр все още е на мода, а най-хубавото е, че имате свобода да съчетавате цветовете, които вие харесвате. Още повече, че според тенденциите има само едно правило - да избирате тонове, които привличат вниманието.

Арт за нокти

Печатите и инструментите за рисуване по нокти със сигурност са сред нещата, които ще ви влязат в употреба. Комбинирайте цветове и дизайни по ваш вкус, единственото условие е същото като при френския маникюр - да се забелязва.

Металически нюанси

Както вече неведнъж сме казвали, сребърното, медното и златното са абсолютно удачен избор за лака, който ще сложите преди да излезете. Особено тази пролет.

Ефектът мат

Нанесете матиращ лак върху друга основа, комбинирайте мат и блясък във френския си маникюр или използвайте печати за уникален дизайн, който беше толкова модерен по време на седмиците на модата. Ако не притежавате лак с мат ефект, помислете за топ лак, който да върши тази работа - по този начин ще можете да "префасонирате" всеки от онези, които вече имате.

Пастелени нюанси и червени тонове

Е, няма как без тенденция, която да зарадва романтичните дами. Така че - не се колебайте да се подсещате, че лятото е близо - с подходящите цветове на нокитите си.