.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Наричана "чудовище" заради бенките по лицето си, днес тя кандидатства за "Мис Вселена"

Евгений Милов | преди 1 година
Instagram/Ave Evita Patcey Delmundo
Снимка: Instagram/Ave Evita Patcey Delmundo
"Бисквита с парченца шоколад" е кофти подигравка за толкова чаровна брюнетка

Трудно е човек да си представи колко подигравки и тормоз е търпяла като дете Евита Делмундо, често наричана от съучениците си с обидни думи като "чудовище" и "бисквита с парченца шоколад". Всичко това заради необичайната кожа на чаровната малайзийка, осеяна по рождение с тъмни бенки.

"В училище никой не желаеше да ми бъде приятел. Бях самотно момиче. Спомням си, когато един учител веднъж помоли две момичета да ме придружат по време на почивката, и ги чух да си шепнат: "Защо трябва да се отнасяме към нея като към принцеса?". Това разби сърцето ми. Казах им, че няма нужда да ме придружават и те моментално изчезнаха", споделя брюнетката.

Днес обаче Евита решава да се яви на прослушване за "Мис Вселена" в Малайзия, но дори да не получи одобрението да продължи в следващите етапи, няма намерение да се отказва от участие в други конкурси за красота.

"Научих се да обичам себе си и да общувам с другите по време на летен църковен лагер, когато бях на 16 години. Това вероятно беше първият път, когато наистина започнах да приемам без притеснение коя съм", разказва Делмундо пред списание "Elle".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?