08:00 – Подготовка

За да сте сигурни, че ще изглеждате поразително през целия ден, погрижете се за кожата си от сутринта. Нанесете слънцезащитен крем и подхранващи масла – те ще ви предпазят от вредните UV лъчи и различните замърсявания.

10:00 – Час за селфи

В този час от денонощието температурата на тялото ви се покачва, което кара кожата ви да изглежда здрава и сияйна. Какъв по-добър момент да увековечите красотата си?

16:00 – Опасност от умора

Денят отива към края си и не ви е нужен часовник, за да го почувствате. Умората, която ви наляга в следобедните часове е напълно нормална, но за съжаление не много подходяща, в случай, че искате да си направите селфи. За да се освежите, наплискайте лицето си с малко студена вода и нанесете продукт с високо съдържание на глицерин – той ще омекоти и овлажни кожата ви.

22:00 – Време за подхранване

Предпазната бариера на кожата ви се възобновява в нощните часове. Ето защо е желателно добре да почистите лицето и да нанесете подхранващи продукти. Така ще си гарантирате истински красива кожа.

00:00 – Час за селфи

Според редица изследвания именно между полунощ и 01:00 кожата ни изглежда най-свежа и красива. Което го превръща и в страхотен момент за селфи – приятна изненада за нощните птици.