Поведенческото стареене - реалност, пред която са изправени жените, които добре познават неприятелите на идеалната кожа

Резултатите от проучване в 6 държави сред над 9700 жени ясно показват, че индивидуалното поведение се оказва основен враг на идеалната кожа, дори по-значим от генетичната предразположеност. Жените разбират кое е полезно и кое вредно за тяхната кожа. Въпреки това модерният начин на живот и забързаният ритъм невинаги ни позволяват да избегнем всички капани и изкушения. Женитене разполагат с необходимите средства и знания да се справят сами с всички фактори, ускоряващи стареенето на кожата.

Но именно при поведенческото стареенение имаме възможност за активно противодействие, тъй като то не спада към необратимите и неизбежни процеси, като например възрастовото стареене. Ние имаме шанса да променим обстоятелствата, като помогнем на кожата ни да стане красива, идеална.

ЗАСЕГНАТИ СА 4-ТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИДЕАЛНАТА КОЖА:
1)ЦВЯТ НА КОЖАТА (сивкав цвят, повехнал вид)
2)РАВНОМЕРНОСТ НА ТЕНА (пигментни петна)
3) ИЗРАЗИТЕЛНОСТ (уморен вид, тъмни кръгове, отпускане на кожата)
4)БАЛАНС (разширени пори, сухи и мазни участъци, нехомогенна повърхност на кожата)
 

Как да защитим кожата от поведенческото стареене?
Има фактори, върху които всяка жена може да повлияе самостоятелно, като промени поведението или навиците си. Върху други фактори, като замърсяване или местоживеене, нямаме толкова контрол.
Наясно сме, че начинът ни на живот, нашите навици и изкушения, не ни позволяват в пълна степен да контролираме всичките си действия. Затова на предъкът на козметичната индустрия през последните няколко години предлага решения за неутрализиране влиянието на поведенческото стареене върху кожата.
 

Какво е Idealia Life Serum
Първият идеализиращ крем-серум за забележително възстановяване качествата на кожата, изпитан от вашия начин на живот се нарича Vichy Idealia Life Serum. Какво постигате с него за 8 дни:
- свеж тен
- равномерен цвят
- отпочинал вид
- фини пори



Серумът притежава клинично доказана ефективност при небалансиран начин на живот: ежедневен стрес, замърсяване, прекомерно излагане на uv-лъчи, нездравословно хранене.

Изследвания и резултати
Проведено е уникално клинично проучване с 53 жени в продължение на 28 дни:
След 8 дни участничките бяха изненадани и ентусиазирани от промените:
8 от 10 жени заявяват подобрение в 4-те измерения, определящи качествата на кожата* с idealia life serum
9 от 10 жени възвръщат увереността и самочувствието си
2 от 3 жени не се притесняват да излизат навън с по-малко или дори без никакъв грим**
 

След 28 дни наблюденията на жените се потвърждават от клиничните резултати.
+22% подобрение в равномерността на пигментацията
+19% по-фини пори и по-гладка повърхност на кожата
-23% следи от умора
-46% несъвършенства и неравномерност по кожата


Vichy има специална игра!
Участвайте в онлайн кампанията IDEALIA LIFE SERUM и открийте наградите, подходящи за Вашия стил на живот! Повече подробности на www.vichyconsult.bg/IdealiaLifeSerum

 

3 невероятни българки с динамичен начин на живот го изпробваха
Vichy България засне 3 изключителни съвременни българки с динамичен и модерен начин на живот. Те тестваха новия Idealia Lifе Serum в продължение на 8 дни в своето ежедневие, редом с жени от Париж, Ню Йорк и Шанхай!

Имаме честта и изключително се вълнуваме да ви представим това изключително видето, което запечата най-важните моменти!

 

 Калина Арсова - фотограф на бебета, известна като „Калина ме снима“


„Казвам се Калина. Снимането е моята интерпретация на живота. Имам най-прекрасната работа на света - снимам бебета и деца. Често ми се случва да преживявам най-щастливите моменти с току-що родилите майки и да запечатвам първите мигове от срещите с жадуваното бебе. Това е истинското вълшебство, което откривам в тези две шепи новороден живот. Понякога снимам по 12 часа на ден, толкова е динамично, светло и свежо, че не мога да спра. Умората пристига късно вечер, когато сядам пред компютъра и започвам да подбирам и обработвам снимките, но това е от онази умора, която те отпуска и зарежда."

Антония Йорданова – дизайнер на собствена модна марка - Knapp, моден редактор и стилист

„Щастлива съм с работата си, с шанса да правя това, което искам всеки ден, но съм приела сякаш доста буквално това верую за начина си на живот, защото рядко имам свободно време и съответно твърде малко моменти за себе си.Поради забързаното и непредвидимо по своята продължителност ежедневие, което минава през телевизията, редакцията на списанието и шоурума на марката, чиито дизайнер съм, често се събуждам с ясно изразени тъмни кръгове.С радост приех възможността да пробвам Idealia Life Serum, тъй като добрата козметика присъства в големи количества на моята тоалетна масичка и с ентусиазъм приемам възможността да я обогатя с още по-иновативен тип грижа за кожата, с която да пазя свежестта и красотата, които се надявам, че все още притежавам, независимо, че не спя достатъчно и не винаги успявам да се храня само с най-полезното за мен.“

Биляна Димова – Bel - гл. редактор в приложението за свободно време, култура и изкуство към вестник Капитал – Капитал Light и DJ (музикален селектор)

„ Повече от десетилетие животът миминава в предаване на списания за печат, преследване на срокове и непрекъсната комуникация. Хващам идеи във въздуха, запознавам се и разговарям с десетки хора, изготвям материали, избирам фотографии, чета стотици страници. Всяка седмица. Ритъмът може да те унищожи, ако се изгубиш в бързането. Моето лично намиране идва, щом ме връхлети най-плътното щастие – чувството за добре свършена работа и усещане за смисъл тогава, когато посланията и представените в списанието теми са вдъхновили и впечатлили читателите му.
Вечерта е времето на музиката. Обожавам да откривам нови групи, да изследвам стари музикални течения, да посещавам концерти и фестивали и да танцувам. Преди около три години съчетах всичко това в едно – започнах да селектирам музика в различни барове и клубове, да правя подкасти и пиша текстове за песни.Понякога сес лучва в края на работния ден се преоблека в офиса и тръгна към актуалния за вечерта клуб, където приключвам със сетовете към 3-4 сутринта. Тази седмица навършвам 32 години и вече съм сигурна, че късното лягане и бягането след часовника оставят поражения. Кожата и очите ми излъчват умора, която не изчезва с първото за деня кафе.“