.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кутия за спомени

Росица Николова | преди 6 години
кутия за снимки
Снимки: Росица Николова, LadyZone.bg
Албум за снимки в нетрадиционна форма

Кутия за разни неща... Като гърненцето на Мечо Пух, но не съвсем. И Кутията на Пандора не е :) Сигурна съм, защото вече много пъти съм я отваряла и нищо лошо не се е случило. Напротив - само хубави спомени изплуват в съзнанието ми. 

Защото това е кутия за спомени

Свикнали сме албумите за снимки да приличат повече на книги и да се разлистват. Но разчупването на стереотипите всъщност е нещо много приятно.

кутия за снимки  В тази кутия се събират 4 отделни "книжки", в които могат да се поставят снимки. Всяка една има дървено гръбче, за което се захващат джобчетата и да се изваждат от кутията. 

кутия за снимкиКутията получих като подарък, с пожелание да събирам най-хубавите си моменти в нея. Иначе е едно от нещата, които може да си купите от веригата Onda, освен чаша горещо кафе.  

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?