В това време на жарки слънчеви лъчи, мохито с натрошен лед в чашите и къси рокли, да ви попитам – гладки ли са ви краката? Защото ако сега не събуете дългите дънки, панталони и клинове и не покажете секси бедро, то кога?!

Ще ви разкажа накратко за последното си откритие – чудесно за подарък, но още по-чудесно за лично притежаване. Става дума за Braun Silk-epil SkinSpa от три части - епилатор, ексфолираща четка за тяло и почистваща четка за лице.

Много жени не обличат поли или рокли, защото нямат достатъчно самочувствие да покажат повече от тялото си. Новата кампания на Braun #breakfree насърчава жените именно в тази посока - да се освободят от емоционалните бариери, които им пречат да се чувстват добре в кожата си. Джесика Алба, като лице на продуктите за красота на марката, насърчава жените по цял свят да споделят позитивни послания и да се подкрепят, освобождавайки се от ниското самочувствие.

Е, отново питам – свалихте ли дългите панталони или самочувствието ви има нужда от още малко подкрепа?

Спа комплектът на Braun има 3 причини да се почувствате по-красива и с повече самочувствие.

Епилатор


Има 40 пинсети, разположени по уникален начин, за да осигурят ефикасно епилиране с прецизен захват. Докато това се случва, въртящите се цилиндри масажират кожата и намаляват чувството на болка. Главата на уреда се накланя с до 15 градуса напред или назад за по-доброто улавяне на контурите на женското тяло. Може да се използва и на сухо, и под душа или във ваната с еднакво добър резултат. Освен това няма нужда да си търсите място за епилация, близо до контакт, в който да включите уреда. С предварително заредения епилатор се разполагате там, където ви е най-удобно, и използвате цялото удобство на безжичната технология.


Четка за ексфолиране на тялото




Всички сме си патили от онези досадни врастнали косъмчета, които се появяват по краката след епилация. За да не се случва това, дерматолози и козметици препоръчват ексфолиране на кожата. Ексфолиращата четка Braun Silk-epil SkinSpa осигурява четири пъти по-добро ексфолиране от механичното третиране със скраб. Просто сменяте главата на епилатора с четката и вече имате нов уред.
Четката работи с над 3000 микро пулсации в минута, които премахват мъртвите клетки и правят кожата по-здрава и сияйна. 10 000 тънки влакънца нежно изчистват мъртвата кожа и стимулират възстановяването на горния й слой. Със своето люлеещо движение, ексфолиращата четка SkinSpa имитира движенията на ексфолиращ масаж. И отново – възможност за използване и под душа, и на сухо.

Четка за почистване на лице




Обещах разкрасяване от главата до петите. А, обичам да си изпълнявам обещанията си. За лицето може да използвате почистващата четка, която е и новото попълнение в серията Braun Beauty. Само за 1 минута тя почиства порите в дълбочина, премахва грим и мръсотия от T-зоната на лицето, брадичката и бузите до шест пъти по-добре,отколкото механичното почистване с ръце. 60 000 микро докосвания в секунда осигуряват нежно ексфолиране на кожата. А почистената кожа може да абсорбира 30% повече от съставките при овлажняващи процедури.

Ехеeeй, къде тичаш с тази къса пола?