Въпросът: Как да подчертаем веждите си, запазвайте естествения им вид?

По време на седмиците на модата в Париж, Лондон и Ню Йорк, където големите модни марки представиха своите колекции пролет-лято 2016, световноизвестните гримьори разшириха полето за изява на така познатата ни спирала за мигли, използвайки я за оформяне на мигли и не само... 

Обикновената спирала е най-добрият beauty инструмент, който можем да използваме, за да оформим и изравним веждите. Да, докато с молива очертаваме контура на веждите върху кожата, със спиралата ги акцентираме, придавайки им елегантен 3D ефект. 

В интерес на истината, тази техника е много по-оптимална от тази с молив, защото благодарение на специфичната четчица, всяка от нас може да очертае веждите си косъм по косъм. От друга страна няма да приличаме на портрет на Пабло Пикасо, който във всеки един момент рискува да се разтече. 

Това е причината луксозните козметични брандове да разработват нови продукти в наша полза. Като тези специално разработени спирали за вежди, предоставени от Lancôme, Marc Jacobs, NARS и др. 

http://www.sephora.com/couture-brow-P398655?skuId=1730654&icid2=category%20search_makeup:eye%20makeup:eyebrows_p398655_image
Снимка: Press office