СТЪПКА #1: ПОЧИСТВАНЕ
За ефективно абсорбиране на полезните съставки, кожата на лицето трябва да бъде идеално почистена. Точно 3 минути са нужни за почистващата маска с кал от Мъртво море на AHAVA от серията Time to clear. Чудодейната смес е обогатена комбинация от кал, минерали и натурални екстракти от Мъртво море, която почиства в дълбочина, подсилва и детоксикира кожата на лицето и шията.

Снимка: Press office

С естествени противовъзпалителни и антисептични свойства, консистенцията улавя остатъчните замърсявания придава сияен, гладък и безупречен тен на лицето. Плюс това, почиства без дa изсушава, подготвяйки кожата за по-дълбоко третиране.

Препоръчително е да се нанася веднъж- два пъти седмици.

СТЪПКА #2: ХИДРАТИРАНЕ
Високите клетъчни нива на влажност, характерни за кожата я предпазват от преждевременно стареене. Затова и водният баланс обуславя здравословния й вид.

AHAVA
Снимка: Press office

Хидратираща крем-маска на AHAVA от серията Time to hydrate максимално възстановява естественото ниво на влажност и уплътнява структурата на кожата, като спомага за равномерния й тен. Тя е с лека кремообразна консистенция, обогатена с високоефективен комплекс от кал, микроелементи и минерали от Мъртво море, алое вера, масло от ший, и витамин Е.

Осигурява активна и мощна хидратация на кожата в рамките на само 3 минути.

СТЪПКА #3: ИЗГЛАЖДАНЕ
Леката охлаждаща гел текстура на лифтинг маската от серията Extreme на AHAVA активира стягането на кожата, подобрява плътността и гладкостта й, възстановява свежия вид и естествен блясък.

Тази бързо структурираща маска е решението за оптимално абсорбиране на елементите (арганово масло от Мароко, екстракт Siegesbeckia, плодови масла, ми-кроводорасли, растителни екстракти от Хималаите) и постигане на мултилифтинг ефект. Нанася се върху чиста кожа, на лице и шия, с леки масажиращи изтеглящи движения.

AHAVA

За максимален резултат се оставя 10 минути и се изплаква обилно.

Серията Extreme на AHAVA предлага иновативен подход в борбата за редуциране на дълбоките линии и забавяне на цялостния процес на стареене, загуба на еластичност и плътност на кожата. Силата на колекцията е в синергията между патентовата формула Extreme Complex™ (екстракти от тибетско годжи бери, екстракт от корен малина и исландски лишей от върховете на Хималаите) и богатствата на най-ниската точка на земята – Мъртво море (уникалният OsmoterTM, микроводорасли, екстракт от финикова палма).

Всички продукти на AHAVA съдържат патентованият комплекс минерали от Мъртво Море - Osmoter™. Той оптимизира клетъчния метаболизъм, подсилва защитата на кожата от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи и външната среда, значително максимизира нивото на влажност за запазване кожата млада и еластична. 

Затова популярни дами от световната модна сцена и шоубизнеса избират продуктите на AHAVA за възстановяване и поддържане младостта на кожата. Сред тях е и актрисата Кристин Дейвис, повече позната чрез героинята си Шарлот от "Сексът и градът". Световноизвестният моден и козметичен редактор - Люис Джой Джонсън, на чиито съвети се доверява цял Холивуд, също използва продуктите с минерали и соли от мъртво море. В България все повече от родните знаменитости също залагат на марката в грижата за младостта на лицето и тялото си.

Дами, от личен опит, козметиката на AHAVA е вашият експерт по красота, търсете в аптеките и ще намерите.

Следете Facebook страницата на AHAVA и се информирайте за новите продукти с минерали и соли от Мъртво море: AHAVA Bulgaria