Не е изненада, че звездите не пестят средства, когато им предстои светско събитие. За да бъдат те неотразими гримьорите, стилистите и коафьорите се грижат за техните красота и блясък. Да, холивудските знаменитости са това, което са благодарение на вълшебните ръце на техните beauty екипи, които правят и невъзможното, за да бъдат звездите им блестящи.

Следва да научите какви трикове, продукти и техники са използвали гримьорите за своите звездни клиенти тази година по повод връчването на наградите "Златен глобус", "Награда на Гилдията на филмовите актьори" и "Грами".

#Очертайте устните с коректор. След нанасяне на червилото, повторете нежно с четка за безпроблемно покритие
Гримьорката Kайрин Бати от Maybelline New York създаде смел, новаторски, червеноматов тон върху устните на актрисата Джесика Паре на тазгодишните награди "Златен глобус".

За целта тя използва овлажняващ балсам от марката "Baby Lips", след което приложи два слоя от серията "Color Sensational Vivid Matte Liquid" на Maybelline в бунтарско червено заедно с четка за устни. Устните й бяха обрамчени с коректор от серията "Dream Blender" отново на Maybelline.

#Придайте златист тен на очите си чрез смесване на крем и сенки
Шарлот Тилбъри, който се погрижи за визията на Алисия Викандер за вечерта на "Наградите на Гилдията на филмовите актьори".

Продуктът, на който заложи той, е "Eyes to Mesmerise" от личната си марка козметични продукти.

#Спирала + изкуствени мигли
Гримьорът Vincent Oquendo, работещ за Sephora Collection и Kat Von D Beauty, пък се погрижи за визията на Белла Хадид по повод наградите "Грами".

За да придаде обем на миглите й, той се довери на наситената формула на "Sephora Collection The Mascara – Volume”, Length & Definition". След това той използва изкуствени мигли от серията "Sephora Collection Luxe Фалшиви Lashes in Plume" за подсилване на обема.

#Подчертайте скулите със сенки за очи
Тъмнокожата красавица Зендая заложи на свой собствен грим за вечерта на наградите "Грами". Тайната на неотразимия й чар се крие в усета й да манипулира върху лицето си със сенки за очи.

Певицата използва "CoverGirl TruNaked Eyeshadow Nudes Palette" като маркер за подчертаване на скулите и моста на носа.