CoverGirl не спират да изненадват потребителите, като разбиват обществените стереотипи с първия CoverBoy (Джеймс Чарлс) и първата CoverGirl с хиджаб (Нура Афиа). 

Поредното табу, с което се сбогуваме този път, е възрастта - новото лице на козметичния гигант е 69-годишната Мей Мъск, майка на три деца (сред които технологичния предприемач Илон Мъск от PayPal, Tesla и SpaceX) и десет внуци.

"Кой би преположил, че след толкова години възжищение по невероятните модели на COVERGIRL, ще стана една от тях на 69-годишна възраст", не скри вълнението си от признанието Мей Мъск в Инстаграм.

Миналата година белокосата Мей Мъск, която е в модната индустрия вече половин век, дефилира по време на Седмица на модата в Ню Йорк, като наистина започва да става все по-търсената с напредване на възрастта.

Освен дама с достолепна външност от кориците на списания като New York Мagazine, Elle, Vogue и Vanity Fair, както и рекламни кампании за брандове като Target, Virgin America и Clinique, Мей Мъск е професионален диетолог и нутриционист с две магистърски степени.