Има универсални принципи за красота, които са едни и същи от времето на Нефертити до Джиджи Хадид. Основният е – за красотата трябва да полагаме грижи! Тя не е даденост и е преходна. Затова всяко старание си заслужава, а всеки положен на лицето качествен продукт е добрият избор, с който си гарантираме не само чаровни усмивки в настоящето, но и сияние и чар в бъдещето. Грижите за красотата са единствената инвестиция, която със сигурност ще ни направи по-богати.

Как да превърнем обикновената кожа в здрава и сияеща? 6 са стъпките, продуктите и нужните действия за това. 6, точно като за отличници по красота!

Дневен крем
Да излезете от вкъщи, без да сложите дневен крем на лицето си, е равносилно на пропуснат сутрешен душ. Денят ви няма да спре, ако не го направите, но що за ден ще бъде? Без свежест, без тонус, без мекота? Нежната, флуидна текстура на крем-гела IDEALIA с изглаждащо и озаряващо действие ще изравни тена и ще предотврати лъщенето. Продължителната му употреба действа активно срещу първите признаци на стареене и фините линии.

Гел-крем за матиране

Дамите със смесена до мазна кожа всекидневно се сблъскват с лъщене на лицето, заради бързото й омазнаване и свръхотделяне на себум. Леката текстура на крем-гела IDEALIA прави кожата сияйна и озарена, предотвратявайки лъщенето и специално създаден за нуждите на смесената към мазна кожа.

Възстановяващ нощен крем
Сънят е най-мощното средство за възстановяване на силите и регенериране на кожата. С подходящия нощен крем кожата ви ще има отпочинал и свеж вид на сутринта.

Крем за околоочен контур
Усмивката е най-красивото бижу на жената, но точно тя причинява появата на фини линии и малки бръчици около очите. Това не означава, че трябва да спрете да се усмихвате. Просто използвайте специална грижа за околоочния контур, която се фокусира върху признаците на умора и стареене. IDEALIA крем за околоочен контур активно действа срещу тъмните кръгове, торбичките под очите и фините линии.

BB крем
Любимият продукт на толкова много жени. Защо? Защото е лек, но действието му е видимо. Idealia BB крем заличава леките несъвършенства, изравнява тена и придава естествен, сияен завършек на кожата.  

Серум
Всяка жена, която полага ежедневни грижи за кожата си, трябва да притежава поне един серум за лице. Концентрацията на активни съставки в серумите е много по-висока от тази на кремовете, което се отразява и на по-засиленото им действие върху кожата. Нанасяйте IDEALIA Life Serum сутрин и вечер преди дневния или нощния крем, за да достигнат активните съставки в дълбочина, а кожата ви да придобие сияен и свеж вид.