„Скъпа, само 5 минути да си правя косата!”
Тя седи на входната врата, потропва с червените си токчета и поглежда часовника на китката си. В колко домове сутрешната картинка е тази и в колко положението е точно обратното?

Свикнали сме с мисълта, че жените прекарват дълго време пред огледалото, грижейки се за красотата си – грим, стилизиращ спрей в косата, капки парфюм на китките и деколтето, подходящи бижута... Но мъжът заслужава своите минути за стилен външен вид толкова, колкото и всяка елегантна дама!

got2b е не просто стилизант, a поведение

Новата модерна марка стилизанти got2b вече е в България. Стилизиращите продукти на Schwarzkopf  са с иновативен дизайн и безкомпромисното качество. Вдъхновени са от стрийт модата и усещането за свобода на движението след използването им е грабващо.  

Гума за коса? О, да!

Гумата за коса got2b spiking gum е стилизиращ, плътен продукт, тип паста. Той е със силна фиксация, като същевременно позволява подвижност на косата и премоделиране на прическата, ако нещо не ви хареса. От продукта се взема само с върховете на пръстите и се втрива с леко разрошване. Бретон, на който искате да придадете обем или посока, горна част, която искате закачливо да стърчи, или пък укротяване на страничните кичури – макар да са три различни неща, всичко това е възможно. Стъпка по стъпка - ако искате забавна прическа и сте човек на силните усещания!


Скъпи мъже, дори да искате мокър ефект в косата, не е нужно веднага след баня да заставате по хавлия пред огледалото. Избръснете се до гладкост, с която още повече ще й хареса да ви целува. Направете си кафе или пък фреш. Вземете от гумата количество, стигащо до проксималната фаланга на показалеца, размажете по дланите си и нанесете върху косата. В зависимост от ефекта, който искате да постигнете, варира и количеството за използване. 

got2b spiking gum придава естествен вид, като прибира и оформя косата. За разликата от старите гелове, гумата за коса не прави косата на клечки. Искате да подчертаете своята индивидуалност и да бъдете себе си? Гумата за коса got2b spiking gum ще държи косата ви на иглички без компромис! 

Gоt2be... стилен за дълго време!

Повече за продуктите от серията got2be може да видите ТУК.