.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

ДНК-плитките са най-новият летен тренд в прическите

LadyZone.bg | преди 1 година
днк-плитка
Снимка: Instagram

Смятате, че знаете за всеки тренд под слънцето това лято, свързан с прическите и косата? И ние мислехме така, докато не попаднахме на жестоките ДНК-плитки, които в момента са истинска мания в Инстаграм. И има защо!

Ако харесвате да носите косата си сплетена, то ДНК-плитките ще ви допаднат. На външен вид нямат почти нищо общо с обикновената техника на плетене, изглеждат сложни, но всъщност са лесни за изпълнение. Крайният резултат много наподобява пластмасовите макети от кабинета по биология в училище на молекулата на ДНК, но е много по-красива, а и лесно може да направите различни комбинации с няколко плитки, както и да комбинирате различни видове плетене на косата, за да получите красива крайна визия.

Ефирна прическа за плажа в три стъпки

От видеото може да се уверите сами, че не е сложно. Разбира се, като всяко нещо и това изисква практика.

Още по-ефектно изглежда завършената прическа с подобни плитки, когато косата е боядисана в цветовете на дъгата или в нетрадиционен тюркоазен цвят, нали?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?