.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Балеаж Калифорнийска целувка – за слънце в косата през цялата 2016 г.

| преди 3 години
балеаж
Ако си мислите, че това е ефект, който могат да постигнат само блондинките - грешите

Балеажът е техника за боядисване на косата, при която се залага на много артистичност и преливане на нюансите. Слънчевата калифорнийска целувка  дава възможност косата да придобие естествен вид на изсветляла от лятното слънце. Природата винаги ни е показвала как да бъдем красиви. И това, което прави с косата ни през лятото слънцето, е един от най-закачливите и секси ефекти, които можем да имаме.

 

балеаж

Косата се боядисва на много тънки кичури с фина четка, така че новият нюанс да се прелее с естествения цвят на косата плавно, без резки граници. Не се използва фолио. Основната идея е да се постигне мек, естествен външен вид. По дължината на косата може се нанася един балеажен цвят, а в краищата  се добавят повече оцветители за по-засилен акцент и блясък. Основният цвят трябва да има не повече от един тон разлика с цвета в корените. Градиентите придават на прическата дълбочина и обем.

При балеаж "Слънчева калифорнийска целувка" се препоръчва цветът да бъде съобразен с тена на кожата. Правилната комбинация ще направи външния ви вид изключително свеж и сияен.

балеаж

Но ако си мислите, че това е ефект, който могат да постигнат само блондинките - грешите. При брюнетките калифорнийската целувка се постига с червени и медени оттенъци. 

Балеажът е много добър избор, ако просто искате да освежите визията си за летния сезон, но не искате цялостно да сменяте цвета. Техниката е щадяща и защото не докосва корените на косата и кожата на скалпа. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?