.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кой слънцезащитен фактор да изберем според кожата

LadyZone.bg | преди 3 години
2110848455.jpg
Намалете до минимум рисковете от излагане на слънчеви лъчи със защита за тялото, която съответства на вашата кожа

Тип #1 – много светлата кожа с лунички не потъмнява на слънце, а изгаря. Изключително чувствителна, тя трябва да бъде добре предпазвана и за тази цел е добре да се използва продукт с фактор 50+.

Тип #2 – светли коси и кожа. Това са хора, които трудно почерняват, но въпреки чувствителната им кожа могат да сдобият лек загар стига да се предпазват от изгаряния със слънцезащитна грижа фактор 50.

Тип #3 – принципно светлата кожа потъмнява по-трудно от останалите, за това за всички други дами със светъл (естествен) тен е препоръчително да използват фактор между 30 и 50, но не по-нисък.

5 неща, които трябва да знаем при избора на слънцезащитен продукт... за да не се върнете вкъщи с непоносими сърбежи и болки от слънчево изгаряне

Тип #4 – Тези с матова кожа и кестенява коса са предразположени към потъмняване на слънце - без особени усложнения. За вас фактор 30 е достатъчен.

Тип #5 – Вие, които имате тъмна кожа (черна) сте най-големите щастливци, защото не само потъмнявате лесно на слънце, но никога (или изключително рядко) нямате изгаряния. Необходимият за вас слънцезащитен крем е редно да бъде между 15 и 30 - според силата на слънцето.

Съветваме ви, когато сте на слънце, да използвате два различни продукта за лице и за тяло, тъй като кожата на лицето е по-чувствителна и нежна.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?