Всички ние знаем, че добре изглеждащата коса може да накара една жена да се чувства красива и уверена, което пък я прави и страшно привлекателна. Тънката и слаба коса често може да понижи настроението и самочувствието ни, затова не бива да й се даваме. Много продукти за коса ни дават временен обем и блясък, но косата не се нуждае само от обем, а от здравина и гъстота.

Кератинът е естествена съставка на космите на косата, ноктите, зъбите и най-горния слой на кожата. Кератинът в косата, която виждаме, служи за защита на този, който се намира в основата й. За да се запази здрава и свежа, косата се нуждае от възможно най-силна защита на повърхността. Намаленото количество на кератин в косъма води до слаба и тънка коса, без обем.

 

Новата серия грижа за косата Thick & Strong на Pantene Pro-V придава така желания обем на косата, като я заздравява с помощта на кератинова система. Косата не просто изглежда обемна, но и е по-здрава и гъста по естесвен начин и за по-дълго само след 14 дни употреба на цялата серия.


Шампоанът и балсамът Pantene Thick & Strong за слаба и тънка коса заздравяват косата като подсилват кератиновия слой на косъма. Маската за коса от новата серия на Pantene дава допълнителна защита и гъстота на тънките и слаби коси. Спреят на Pantene Thick & Strong подхранва косата за 2 минути и помага за постигането на желания ефект на момента. Така цялата серия Pantene Thick & Strong обещава да покаже видими резултати до 14 дни. Само за две седмици тънката и слаба коса ще се превърне в здрава и плътна, за да подхожда на енергичния имидж на съвременните жени!