.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво трябва да знаем за фотоепилацията

Анна Тодорова | преди 5 години
Жена

Фотоепилация - това е най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Подходящ е за прилагане във всички части на тялото, като позволява да се третират както малки, така и големи области.

Жена

Фотоепилацията се основава на принципа на селективната фототермолиза и се осъществява с апарати, които излъчват интензивна пулсова светлина. Светлинната енергия се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата) и се трансформира в топлина, която от своя страна се провежда по стъблото на косъма до неговия корен, където селективно се нагрява косменият фоликул и се разрушава, без да се уврежда околната кожа.

Бляскава кожа от главата до петите. Част 2

При по-ниска доза, изгаряне няма да има, но епилацията ще бъде неефективна. Затова трябва много внимателно дължината на вълната да се съобрази с индивидуалните особености.

Дерма Сета – кожа по-гладка от сатен

Фотоепилацията е подходяща какво при жени, така и за мъже. Като процедурата с осветяването трябва да се повтаря на етапи и фази, които специалистите ще ви обяснят. Фотоепилацията е много надеждна, защото с години премахва трайно нежеланото окосмяване и си заслужава.

Съвременен прочит на вечната борба с космитеС колко процедури ще съм гладка и красива за лятото?
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?