.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Връзвате ли връзките на обувките си по правилния начин?

| преди 3 години
връзки
Снимка: iStock
Как да получим перфектната панделка

Красотата е в детайлите! И това важи за цялата визия на привлекателната жена - от главата до петите. А когато стигнем до петите, се сещаме за връзките на обувките. Мислите, че ги връзвате правилно? А дали е така?

Връзки за обувки на сърчицаЗаменете скучните и едноцветни

Обикновено единия край сочи нагоре, другият надолу, а по средата са двата клупа на панделката. Не, това не е правилният начин. Тази панделка не е перфектната. Ако искате да я направите, трябва да смените само едно движение. Вързани по правилния начин, не само ще имате съвършената панделка, но и тя ще остане по този начин, докато не се приберете и сами не я развържете. Т.е. печелите две неща - перфектна визия и устойчивост.

Вижте как:

Тайната всъщност е в посоката, от която прокарвате края на връзката около клупа на панделката. 

И ако класическата панделка ви е прекалено скучна, може да изпробвате тези три нестандартни начина за връзване на връзките. Ние вече го направихме и си имаме любим.

Три нестандартни начина да си вържеш връзкитеИ да събереш всички погледи
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?