Лятото е сезонът, в който носим по-лек грим, но когато ни предстои вечерно излизане, трябва добре да подчертаем очите си. Разбира се, можете да използвате различни комбинации на цветовете и не е задължително да бъде в класическите нюанси, както сме показали ние.

На снимката виждате леко опушен грим, който е подходящ за всеки тип очи и е достатъчно силен за вечерта. Започнали сме от много светла вътрешна част към затъмнени краища. Долната част на окото също сме затъмнили.

Когато гримът е вечерен, задължително подчертавайте веждите си, за да не се губят и гримът да не изглежда незавършен. Тъй като гримът не е много силен, можем да си позволим да сложим изкуствени мигли за красив поглед.

Лятото най- често залагаме на гланца за устни, независимо дали става въпрос за вечерно или дневно излизане, за това и в нашия грим сме избрали бледо розов гланц, който е на силиконова основа, за да не се разтича и излиза извън контура на устните.

Тук ще споменем и еди малък трик, с който можем да поддържаме грима върху очите да не се размаже след няколко часа танци, а именно - носете със себе си фина пудра и апликатор, които с леки потупвания нанасяйте върху сенките.

Не забравяйте, че можете да комбинирате различни цветове по същия начин, както на снимката.



Материалът е подготвен от "Студио Грим".